Dezvăluire ce poate răsturna ancheta în cazul decesului lui Răzvan Ciobanu: Designerul nu fusese singur în mașină în seara accidentului!

După ce designerul Răzvan Ciobanu a încetat din viață în urma unui accident rutier, în județul Constanța, în a doua zi de Paște, apar noi detalii ce par menite să influențeze ancheta. Pistele investigatorilor verifică toate variantele posibile: accidentul, crima și sinuciderea.

În emisiunea „Xtra Night Show“, moderatorul  Dan Capatos a afirmat că anchetatorii au confirmat că, în seara în care a murit, în maşină alături de Răzvan Ciobanu se mai afla un bărbat. Acesta a mers cu designerul prin Constanţa.

Sorin Ovidiu Bălan l-a completat pe moderatorul emisiunii, afirmând că Răzvan Ciobanu a mers în maşină cu acel bărbat aproximativ 850 de metri. Coincidenţa face ca fix aceeaşi distanţă să fi fost parcursă de maşina condusă de Răzvan Ciobanu pe câmp, înainte ca designerul să moară.

Dan Capatos a afirmat că a primit poza celui care a fost în maşină cu Răzvan Ciobanu. Cu toate acestea, nu o va da încă pe post, imaginea aflându-se la anchetatori. Oamenii legii nu au reuşit încă să îl identifice pe bărbat. Din câte se pare, fotografia a ajuns la anchetatori săptămâna trecută, însă abia acum presa a aflat despre acest lucru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *