Din Costa Rica, Elena Udrea cere anularea pedepsei!

Elena Udrea încearcă din Costa Rica să scape de condamnarea de 6 ani primită în dosarul „Gala Bute”. Avocatul acesteia a depus contestaţie în anulare şi cere redeschiderea dosarului întrucât judecătorii n-ar fi administrat nicio probă depusă de cea supranumită în trecut „Blonda de la Cotroceni”. Până va decide Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie dacă îi mai dă o şansă Elenei Udrea, aceasta se pregăteşte să devină mamă pentru prima dată la sfârşitul lunii octombrie.
Elena Udrea va avea o fetiţă pe care o va chema Eva Maria. În această perioadă a plecat în Costa Rica şi iubitul ei, Adrian Alexandrov, care, de altfel, a postat pe reţelele de socializare şi prima fotografie cu burtica de gravidă a fostului ministru.
Elena Udrea a fost condamnată definitiv, la 5 iunie 2018, de magistraţii Curţii Supreme, la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute” în care a fost acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu. Completul de cinci judecători a menţinut astfel pedeapsa dată de instanţa de fond. Udrea se află în prezent în Costa Rica, unde, în luna martie a cerut azil politic.  Ea este dată în urmărire internaţională.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *