Disidenții care se vând pe doi lei penalilor din PSD, urmașii Partidului Comunist

Nu cred că există ceva mai de prost gust în politica din Romînia ultimilor 30 de ani ca folosirea dramei celor care au murit în închisorile comuniste de către penalii din PSD.

Nu îmi imaginez ce anume poate determina un om ajuns la o vârstă înaintată care a suferit de pe urma ororilor comunismului să se vândă lui Dragnea. Ce anume poate determina un disident, un luptător împotriva dictaturii să se asocieze cu o nulitate ca Nicolicea, prototipul torționarului din anii 50 luat de la coada vacii și făcut mare șef și înarmat cu funcție și puterea de a distruge oameni?

Credeam că apogeul a fost atins atunci când un turnător al Securității, un privilegiat al regimului comunist, un condamnat pentru jefuirea țării ca Dan Voiculescu ajunge să susțină și difuzeze pe canalele lui de propagandă documentare despre ororile comunismului și să încerce să intre în grațiile familiei Regale, dar m-am înșelat!

Rețeta de succes folosită de propaganda Antena 3 se pare că a funcționat, iar PSD a preluat și amplificat mesajul încercând să transforme niște penali de drept comun în deținuți politici. În fond ce afce de ani de zile Dragnea și toată cohorta de hoți? Se victimizează pe post de disidenți politici!

Pentru publicul Antena 3 manevra va fi un succes, dar pentr această țară mizeria în care au ajuns poate fi fatală.

Nimeni nu are prtenții absurde de moralitate de la politicieni, dar o limită trebuie să existe!

Realitatea ne arată că există, iar acest lucru chiar ar trebui să ne îngrijoreze pentru că vor fi capabili de orice, de absolut orice, pentru a se salva.

Și nu vă iluzionați, ideea nu le aparține! Sunt prea proști pentru astfel de mutări strategice, dar nu și cei care îi susțin, iar oamenii lui Putin sunt chiar experți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *