Disperat să-și justifice veniturile uriașe, Ciorbea se face că lucrează și cere date despre… gripă și apa din București

Avocatul Poporului s-a autosesizat, sâmbătă, cu privire la epidemia de gripă şi creşterea numărului pacienţilor afectaţi, cerând informaţii de la Ministerul Sănătăţii şi Institutul de Sănătate Publică referitor la măsurile dispuse în prezent.

„Avocatul Poporului s-a sesizat din oficiu cu privire la creşterea îngrijorătoare a numărului de pacienţi afectaţi de gripă şi solicită informaţii din partea Ministerului Sănătăţii şi a Institutului de Sănătate Publică cu privire la măsurile dispuse în prezent, precum şi strategia de prevenire a apariţiei unor situaţii asemănătoare, pentru viitor. Sesizarea din oficiu vizează posibila încălcare a art. 22 şi art. 34 din Constituţia României privind dreptul la viaţă şi la integritate fizică şi psihică şi dreptul la ocrotirea sănătăţii”, precizează reprezentanţii Avocatului Poporului, într-un comunicat de presă remis, sâmbătă și citat de Mediafax.

De asemenea, Avocatul Poporului s-a autosesisat, sâmbătă, și asupra problemei apei potabile din mai multe sectoare din Bucureşti, solicitând informaţii din partea mai multor instituţii despre calitatea apei potabile şi cauzele poluării acesteia.

Pe probleme esențiale pentru statul de drept și sistemul judiciar, Ciorbea a refuzat să sesizeze CCR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *