Disperați să nu zboare de la ciolan, PSD-iștii încercă să le pună pumnul în gură celor care critică alianța cu PNL. Bodog: Începem să îi identificăm pe cei catre bagă băţul prin gard

Senatorul PSD Florian Bodog a infirmat, luni, în emisiunea Talk News de la Profit TV, că ar exista o campanie online din PSD îndreptată împotriva preşedintelui PNL Florin Cîţu. Bodog a precizat că ”există de ambele părţi oameni care sunt nemulţumiţi de această alianţă”. ”Începem să îi identificăm pe cei catre bagă băţul prin gard”, a mai arătat el, adăugând că e vorba de persoane din ambele partide.

Florian Bodog, fost ministru al Sănătăţii, a fost trimis în judecată de DNA, pentru abuz în serviciu şi fals intelectual. El este acuzat că în perioada în care a fost ministru ar fi permis ca o persoană angajată în funcţia de consilier personal să îşi încaseze salariul pentru un an, fără să se fi prezentat la serviciu şi fără să fi prestat activităţile la care era obligată prin contract.

Senatorul PSD a fost întrebat dacă în PSD există campanii împotriva preşedintelui PNL Florin Cîţu. ”Nu am cunoştinţă de astfel de atitudine din partea PSD”, a arătat Bodog.

”Eu cred că există de ambele părţi oameni care sunt nemulţumiţi de această alianţă şi începem să îi identificăm pe cei catre bagă băţul prin gard, cum se spune”, a mai comentat Bodog, arătând că se referă la ambele partide.

El a precizat că ”în momentul de faţă, orice om politic normal trebuie să dea dovadă de maturitate politică şi să îşi concentreze toată atenţiae pe a a guverna bine, pentru români”.

”Restul, sunt toate prostii, sunt lucruri care în cel mai rău caz vor fi arătate cu degetul,  dacă nu vor fi uitate”, a spus Florian Bodog.

Reacţia senatorului PSD vine după ce liderul PNL Florin Cîţu a acuzat luni, în şedinţa conducerii liberale, existenţa unor campanii sponsorizate de partenerii de guvernare împotriva sa, afirmând că acesta nu este ”un mod de lucru în echipă”.

Florin Cîţu a catalogat, ulterior, ca fiind bizar faptul că organizaţia TSD a dus o campanie împotriva sa pe reţelele de socializare.

”Am văzut-o. Mi se pare că nu se face, dar vom discuta în coaliţie. Am văzut nişte postări plătite pe reţelele de socializare. Aşa erau cele care mi-au fost prezentate, erau ale TSD”, a adăugat liderul PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.