Divorț cu năbădăi! Pepe a bătut-o pe Raluca Pastramă, până a  lăsat-o  lată  pe  caldarâm

Ceea   ce,  inițial, se anunța  ca fiind un  divorț amiabil, iată  că   a  degenerat,  iar relația dintre Pepe și Raluca Pastramă a luat  o turnură neașteptată.  Pepe, se  pare că sub influența alcoolului, i-a  făcut Ralucăi  o  veritabilă  criză de  gelozie, nervi sau  ce o fi fost,  în plină stradă,  în văzul tuturor.  Totul s-a  terminat cu Raluca întinsă pe jos, cu fața tumefiată, potrivit  playtech.ro.

Procurorul a emis un ordin de protecție pentru cea care, încă, este soția lui Pepe,  pe motiv că  vineri seară, în oraș, ar fi izbucnit un conflict între cei doi care ar fi degenerat de la reproșuri, la amenințări. Cei doi s-ar fi înjurat, s-ar fi scuipat, iar colericul Pepe a sfârșit prin a-și testa calitățile de boxer în figura Ralucăi. Care evident că ar fi chemat poliția de urgență și i-ar fi făcut plângere. Acum, artistul s-a fi ales și cu dosar penal pentru violență în familie, potrivit sursei citate.

„I-a dat în plină stradă, a fost de-a dreptul șocant. Pepe crede ca Raluca are pe altcineva și de aici a pornit întreg circul. Cel mai probabil era băut. A fost foarte, foarte violent. Inițial, Raluca i-a răspuns și ea, l-a jignit, l-a scuipat. Apoi lucrurile au degenerat considerabil”, au declarat surse din anturajul celor doi, potrivit  playtech.ro.

Apropiați ai Ralucăi cred că nu se  va  termina  totul, așa cum era  plânuit,  la notar, fără circ, amiabil,  și că, cel mai  probabil, va urma o luptă și pentru custodia fetelor, dar și pentru împărțirea averii.

Pepe,  în  urmă nu cu mult timp,  spunea  despre  divorțul său  că va fi  unul liniștit,  civilizat: Ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor și pentru fericirea copiilor noștri. Cel mai greu ne-a fost să discutăm cu copiii. După ce am trecut acest prag, vă mărturisesc că restul nu mai contează. Fiind de comun acord, pentru că așa a trebuit să fie, vom merge la notar și nu există niciun fel de proces, litigii sau alte speculații.

Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Ce putem să facem? Am încercat, am făcut tot posibilul, dacă nu se poate, nu se poate. Eu cu Raluca comunicăm bine. Ne vedem zilnic. Copiii sunt în fiecare zi la grădiniță, dorm și cu mine, dorm și cu Raluca„.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *