Donald Trump râde de Jeff Bezos pe fondul aventurii extraconjugale a acestuia cu fosta prezentatoare TV Lauren Sanchez

Preşedintele american Donald Trump l-a ironizat pe fondatorul Amazon şi patronul Washington Post, Jeff Bezos, pe fondul aventurii extraconjugale a acestuia.

„Îmi pare atât de rău să aud de ştirile despre Jeff Bozo”, a scris Trump pe Twitter numindu-l ironic „Bozo” (fraier) pe Bezos.

„Să fii dat jos de un competitor ale cărui informaţii sunt corecte faţă de ziarul său de lobby Amazon Washington Post. Sper că ziarul va ajunge în curând pe mâini mai bune şi responsabile”, a adăugat preşedintele american pe Twitter.

Competitorul la care Trump făcea referire este National Enquirer, site-ul care a publicat un articol despre mesajele date de Bezos lui Lauren Sanchez, fostă prezentatoare TV. Cu puţin timp înaintea acestui articol, Bezos şi-a anunţat divorţul.

Bezos, înfuriat după ce noua iubită ar fi arătat prietenilor mesajele lor intime

Noua iubită l-a înfuriat pe cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, fondatorul şi directorul general al companiei Amazon, după ce a arătat prietenilor pozele şi mesajele lor intime şi o parte dintre acestea ar fi ajuns la presă, scrie National Enquirer.

Jeff Bezos tocmai a sărbătorit împlinirea a 55 de ani. Aniversarea i-a fost afectată de faptul că noua sa prietenă, Lauren Sanchez, a lăsat să ajungă sub ochii prietenilor pozele şi mesajele pe care miliardarul i le-a trimis în cele opt luni de relaţie, arată tabloidul britanic The Mirror’s Sunday People.

Lauren s-ar fi lăudat prietenilor despre relaţia ei şi zvonurile au ajuns la urechile unui jurnalist al publicaţiei ameicane US National Enquirer, care i-a urmărit pe cei doi în ultima jumătate a anului 2018.

Mesajele trimise de Lauren au fost folosite de jurnalişti pentru a dovedi relaţia dintre cei doi. Mai mult, jurnaliştii au pus pe seama relaţiei şi despărţirea lui Bezos de soţia sa după un mariaj care a durat 25 de ani.

Cu toate că presa a numit-o pe Lauren Sanchez ”amanta” lui Bezos, miliardarul a insistat asupra faptului că el şi soţia sa au avut ”o lungă perioadă de explorare şi despărţire de probă”, înainte să ia decizia de a divorţa. Bezos şi Lauren Sanchez ar fi fost împreună din aprilie 2018, potrivit presei americane.

Jeff Bezos, născut pe 12 ianuarie 1964, este cel mai bogat om din lume, conform clasamentului Bloomberg, având o avere netă estimată la 137 de miliarde de dolari. Jeff Bezos a transmis prin Twitter, conform site-ului Vox.com, că vrea să menţină o relaţie de prietenie cu fosta soţie: „După o lungă perioadă de explorare a dragostei şi de separare de probă, am decis să divorţăm şi să continuăm vieţile ca prieteni. Am avut o viaţă extraordinară împreună ca un cuplu căsătorit şi vedem viitorul minunat ca părinţi, prieteni, parteneri în afaceri şi proiecte (…)”.

Lauren Sanchez, în vârstă de 49 de ani, divorţează de soţul ei, Patrick Whitesell, impresar la Hollywood, după o căsnicie de 13 ani. Ea a avut o carieră lungă ca reporter şi moderator TV: Sanchez şi-a început cariera jurnalistă ca intern la o staţie TV din Los Angeles, în timpul studiilor la Universitatea Southern California;

Are o licenţă de pilot de avion şi elicopter: A învăţat să piloteze când lucra ca moderator de ştiri şi a început să piloteze avioane începând cu 2011. Cinci ani mai târziu şi-a obţinut şi licenţa de pilot de elicopter. Interesul ei pentru aviaţie a început însă din copilărie: tatăl său era instructor de zbor şi mecanic de avioane.

A pus bazele propriei companii de filmări aeriene în 2016. A realizat cu aceaasta materiale video pentru companii precum Amazon, Netflix, Fox. A jucat rolul de moderator de ştiri în mai multe filme şi seriale TV, nu doar în viaţa reală. A fost şi gaza unui reality show de dans – „So You Think You Can Dance”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *