Dosarul lui Ilie Năstase, Plimbat De Anchetatori

Poliţiştii Au Trimis Procurorilor Dosarul Incomplet

Dosarul fostului tenismen Ilie Năstase se plimbă de la poliţiştii de la Brigada Rutieră Bucureşti la procurori. După ce poliţiştii au înaintat Parchetului dosarul de urmărire penale, anchetatorii au returnat documentele pe motiv că trebuie făcute cercetări mai amănunţite. În plus, procurorii le-au imputat poliţiştilor faptul că nu au audiat toţi martorii prezenţi la incidentul în care a fost implicat Ilie Năstase în dimineţa zilei de 25 mai când a fost oprit în trafic şi a refuzat să sufle în aparatul alcooltest. De asemenea, procuroii au cerut poliţiştilor şi alte documente care nu ar fi la dosarul trimis către Parchet. Poliţiştii propun începerea urmăririi penale în acest caz.

„Pe 25 mai, în jurul orei 4,45, pe Şoseaua Nordului, în zona Ambasada Chinei, poliţiştii Brigăzii Rutiere au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 72 de ani. Întrucât acesta se afla într-o vizibilă stare de ebrietate, i s-a solicitat să fie testat cu aparatul alcooltest, moment în care a devenit recalcitrant, a adresat injurii poliţiştilor, motiv pentru care a fost încătuşat şi condus la sediul INML pentru recoltare de mostre biologice, ” precizau la acea vreme poliţiştii rutieri.

Ilie Năstase a refuzat să îi fie recoltate mostre biologice şi a fost condus la sediul Brigăzii Rutiere, unde i-a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare de mostre biologice. Ulterior i s-a reţinut permisul de conducere, fiind surprins după câteva ore în trafic. Ilie Năstase a fost din nou oprit pentru că ar fi circulat fără permis pe drumurile publice. Doar că fostul tenismen a demonstrat că mai are un permis auto, obţinut la Monte Carlo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.