Dovada că Dragnea și-a cumpărat toată Justiția: Până acum 4 judecători de la Tribunalul București au refuzat să-l judece!

Dosarul în care fostul lider al PSD, Livu Dragnea, încarcerat în prezent la penitenciarul Rahova, este judecat pentru fapte de mare corupție privind participarea sa la ceremonia de învestire a fostului președinte american Donald Trump stagnează, după ce trei judecători ai Tribunalului București au făcut cereri de abținere.

Concret, trei magistrați, s-au abținut până în prezent de la judecarea acestui dosar, iar cererile acestora au fost admise.

Marți Tribunalul București trebuie să stabilească dacă admite și cererea de abținere a celui de al patrulea magistrat care a luat contact cu acest dosar și care a introdus o astfel de cerere.

Judecătorii TB care au formulat deja cereri de abținere, ce s-au și admis sunt Lavinia Mihaela Cîrciumaru, Marius Iulian Joița și Violeta Elena Georgescu-Ashemimry.

Totul s-a petrecut în decursul lunii iunie, iar acum, un al patrulea magistrat, Cătălina Cruceru, așteaptă decizia colegiului instanței cu privire la cea de-a patra cerere de abținere din acest dosar.

Dosarul de mare corupție în care a fost recent trimis în judecată Liviu Dragnea scoate la iveală detalii despre dedesubturile afacerii cu iz penal urmare căreia fostul șef al PSD a reușit să strângă mâna fostului președinte al SUA Donald Trump la momentul investirii sale.

În acest nou dosar Liviu Dragnea este acuzat de DNA de două fapte de trafic de influență și folosire a influenței sau autorității de către o persoană care deține o funcție de conducere într-un partid, în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

Alături de acesta vor mai răspunde în fața judecătorilor omul de afaceri Cristian Burci și fiul acestuia Carlo Burci pentru complicitate la cumpărare de influență, Gheorghe Dimitrescu, la data faptei consilier parlamentar, în sarcina căruia s-a reținut infracțiunea de cumpărare de influență.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *