Dragnea bagă ziariștii acreditați la Camera Deputaților într-un „țarc”

La Camera Deputaților a fost montat, luni, un „țarc” în jurul holului de la sala de plen, pentru a împiedica interacțiunea jurnaliștilor cu parlamentarii, transmite Mediafax.

„Țarcul” este identic cu cel montat în cazul vizitelor în Parlament ale unor oficiali străini sau în cazul prezenței la lucrările plenului a președintelui României și a mai fost montat și în ziua moțiunii de cenzură din 27 iunie.Parlamentul începe luni sesiunea parlamentară ordinară.

Cei de la PSD au luat măsuri de securitate la ședința CExN al PSD, care a avut loc sâmbătă la Neptun, după ce vineri prostatarii au huiduit-o pe Viorica Dăncilă când a sosit la Școala de vară a Organizației de femei din partid, noteaza Mediafax.

Social-democrații au angajat o firmă privată de pază și protecție pentru a împiedica accesul jurnaliștilor și a unor eventuali protestatari. în centrul de conferințe al hotelului unde avea loc ședința CExN al PSD.

Mai mult, în zona au fost aduse și garduri de delimitare folosite de jandarmerie. De asemenea, în zona hotelului au patrulat trei jandarmi.

La sosire, Liviu Dragnea a fost flancat de patru-cinci bărbați îmbrăcați în alb, care i-au îndepărtat pe jurnaliștii prezenți și i-au asigurat accesul rapit în sala de conferințe liderului PSD.

Sursa foto: hotnews.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *