Dragnea a chemat-o pe Dăncilă de URGENȚĂ la discuții. Caută soluții pentru Olguța Vasilescu

Refuzul președintelui Klaus Iohannis de a semna decretul de numire a miniștrilor la Transporturi și Dezvoltare generează tensiuni în PSD. Astfel că, Liviu Dragnea și-a convocat în birou cei mai apropiați oameni pentru a pune la cale un plan de bătaie.

Astăzi, Liviu Dragnea a avut mai multe întâlniri cu grei din PSD, pentru a stabili strategia pe care partidul o va urma dacă Iohannis va tergiversa numirea de noi miniștri. Daniel Suciu, liderul deputaților PSD, și Marian Oprișan, șeful CJ Vrancea sunt printre cei cu care Liviu Dragnea a purtat discuții.

În urmă cu puțin timp la biroul lui Dragnea a ajuns și Lia Olguța Vasilescu, care riscă să rămână fără un portofoliu în Guvernul Dăncilă dacă Iohannis nu va accepta numirea ei în fruntea Ministerului Dezvoltării. La biroul lui Liviu Dragnea este așteptat și premierul Viorica Dăncilă.

Klaus Iohannis a declarat în urmă cu două săptămâni că nu va semna noile nuiri până după evenimentele de 1 Decembrie, acuzând PSD că acționează împotriva României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *