Dragnea a găsit metoda de a-l strânge cu ușa pe Tăriceanu, după ce acesta a declarat că nu e de acord cu amnistia și grațierea

 

 

După ce DNA a cerut încuviințarea pentru începerea urmăririi penale a lui Călin Popescu Tăriceanu, Dragnea a decis că a venit momentul să-l strângă cu ușa pentru declarația acestuia, cum că nu este de acord cu amnistia și grațierea. Iată că soarta i l-a adus pe tavă pe Tăriceanu, iar Dragnea profită de ocazie și îi dă fiori reci.

Tăriceanu este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la de la reprezentanții unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiționale la un contract comercial, banii fiind folosiți pentru campania electorală. Instituția a cerut Senatului încuviințarea urmăririi penale a lui Tăriceanu. Fix de acest moment pare că avea nevoie Dragnea pentru a i-o plăti lui Tăriceanu, așa că a declarat că senatorii PSD vor anunța cum vor vota doar după ce vor vedea actele din dosarul cu 15.000 de pagini.

”Nu știu ce este în dosar și nu am de unde să știu. Pot spune că mi se pare câteva coincidențe stranii. Chiar ieri, înainte ca azi Tăriceanu să meargă la congresul ALDE, mi se pare o coincidență. Mi se pare o coincidență faptul că e în siajul moțiunii de cenzură anunțată de PNL. Eu am o rezervă. Senatorii PSD în primul rând trebuie să ia la cunoștință despre documentele și informațiile și acuzațile care sunt trecute acolo. Abia după aia putem vorbi despre cum vor vota. Nu se poate pronunța nimeni înainte. Am mari rezerve legat de acest demers.”, a spus Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *