Dragnea acuză DIICOT că minte în privința tentativei de asasinat asupra sa

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni seară, la Antena 3 că DIICOT ‘tine la sertar’ un dosar cu declaratii despre anumite planuri de lichidare fizică a sa. Practic, Dragnea a acuzat DIICOT că minte în privința tentativei de asasinat asupra sa.

Antena 3 a difuzat declaratiile unui cetatean care a spus ca a participat la unele discutii din cercurile anti-PSD si pro-#rezist: „Intr-o seara, dupa ora 08.00, fumau foarte multa iarba, un domn intr-o geaca de piele a zis ca el ar face si puscarie pentru a-l lichida pe Liviu Dragnea.  Faptul acesta l-am consemnat in declaratia de la serviciul omoruri de la Politia Capitalei. Toti de acolo erau entuziasmati si vorbeau cum ar putea face. Sa intram cu masina in el, ii stiau numarul de masina, sa il prindem undeva in public, era o dementa acolo. Am vazut acolo nu doar iarba, dar si pastile mov, pastile albastre”.

Ce-i drept, discuțiile nu sună bine, dar la nivel declarativ, probabil că multă lume ar vrea să omoare pe unii și pe alții. În ceea ce privește declarațiile domnului cu pricina, pastilele albastre poate erau faimoasele pilule pentru disfuncție erectilă. Nu avem de unde ști, pentru că nici dânsul nu le-a analizat.

Dragnea, răzând, a comentat declarația celui care susține că a participat la discuții în cercurile anti-PSD și pro #rezist: “Din cate am auzit, acest baiat a spus mult mai multe lucruri despre aceasta grupare. Septembrie 2018, mai 2019, DIICOT nu a facut nimic, adica tine la sertar. De ce? Problema e alta, ca sunt aceste grupari, sunt dovezi, probe, declaratii, filmari, inregistrari, arata infractiuni foarte usor de probat si de facut un rechizitoriu. Daca 1% din ce-a spus acest baiat la DIICOT avea legatura cu PSD, ce s-ar fi intamplat cu noi? Antidotul este votul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *