Dragnea, amenințări pentru cei care au votat să fie demis: Dacă vor mai continua, nu vor mai face parte din echipă

 

 

Se pare că a sosit vremea răzbunărilor. Acum, dacă tot nu a fost demis, șeful PSD, Liviu Dragnea, amenință cu măsuri extreme asupra celor opt membri CEx care au vrut să scape de el. El a declarat, duminică seara, la România TV, despre cei opt membri CEx care au votat pentru demisia sa din funcție și au criticat în public anumite aspecte din partid, că „nu vor mai face parte din echipă” dacă vor continua să își atace formațiunea.

„Au fost opt oameni care au votat în CEx și eu le doresc succes în continuare (…) Toți ceilalți colegi care au acordat sprijinul în continuare au spus . Toți cei care au venit să susțină au venit cu mandat de la județele respective. Noi avem obiective mari de atins în continuare. Este nevoie de orice membru de partid, de orice lider de partid. Depinde de fiecare cum își va gestiona prestația în perioada următoare. Dacă va înțelege că dincolo de planuri, ale lor sau ale altora din afara partidului, este mai important ce facem cu această țară, sunt bineveniți. Dacă vor continua cu această atitudine, cu tot felul de întâlniri secrete, întâlniri cu Dumbravă de la SRI sau cu alții, comunicări cu Iohannis sau nu, este problema lor, dar nu vor mai face parte din echipă”, a declarat Dragnea.

Și ca să pare băiat bun, Dragnea a ales să se ascundă în spatele partidului și a precizat că el nu dă ultimatumuri, dar partidul nu mai acceptă astfel de acțiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *