Dragnea, aproape scăpat de Toader de problemele penale, pune tunurile pe magistrații-protestatari: Din păcate, un sistem ocult și corupt a penetrat justiția română!

Liderul PSD Liviu Dragnea a declarat, astăzi, după CEX, că proiectele de OUG pregătite de ministrul Justiției, Tudorel Toader, vor fi discutate mai întâi cu cei de la Comisia Europeană.

„Din câte știu eu, urmează să aibă loc discutii in perioada urmatoare cu specialisti de la Comisia Europeană pe temele astea si în funcție de acestea vom vedea ce rămâne”, a spus el. Dragnea a adăugat că nu știe dacă va face contestație în anulare în cazul în care se va da OUG care să îi permită această cale de atac, deși actul normativ ar fi fost dat special pentru el.

Liviu Dragnea a avut un atac virulent la adresa magistraților care protestează față de OUG 7 privind Legile Justiției.

„Când o să văd că protestează pentru abuzurile inimaginabile…Din păcate, un sistem ocult și corupt a penetrat justiția română. Despre asta Iohannis nu vorbește niciodată ca șef al statului”, a spus Liviu Dragnea.

Declarațiile vin în contextul în care chiar și astăzi, începând cu ora 18.00, la Curtea de Apel București vor protesta din nou sute de magistrați.

Toader urmează să promoveze în această săptămână ordonanțe de urgență privind codul penal și codul de procedură penală, astfel încât Dragnea să scape de problemele penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *