Dragnea așteaptă în spital ordonanța de salvare de la Toader pe codurile penale! Martor în proces: Știa toată lumea că aceste două persoane lucrau la PSD/Un nou termen pe 15 aprilie

Martorul din procesul lui Liviu Dragnea de la instanța supremă, Dumitru Jenica a declarat răspicat în fața instanței că persoanele angajate fictiv la Direcția Copilului Teleorman erau cunoscute de întregul colectiv ca lucrând pentru PSD. Din acest motiv, nimeni nu a reclamat absența lor de la serviciu.

„Împrejurarea ca acestea nu veneau la serviciu era cunoscută de aproape 90% din angajații instituției. Se știa ca aceste două persoane lucrau la sediul PSD si probabil ca acesta este motivul pentru care nimeni nu reclama lipsa lor. Nimeni nu spunea nimic pentru ca domnul președinte Dragnea știa de situație si probabil era dispoziția lui ca acestea sa lucreze acolo. O data pe an se facea organigrama instituției, prilej cu care Floarea Alesu vorbea cu președintele CJ ți acesta a afirmat că are cunostință despre aceastaăsituație fara a mi da alte explicatii,” a declarat Dumitru Jenica în fața instanței.

Liviu Dragnea nu a venit la proces. El s-a internat în weekend și susține că trebuie să stea cel puțin o săptămână în spital întrucât acuză dureri la coloană. Astfel, el așteaptă ca ministrul Justiției, Tudorel Toader, să dea Ordonanța pe codurile penale pentru a scădea pedeapsa pentru abuz în serviciu și astfel faptele liderului PSD să se prescrie. Procesul a fost amânat pentru data de 15 aprilie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *