Dragnea, așteptat la instanța supremă! Emoții URIAȘE: Ar putea fi condamnat definitiv!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, este așteptat astăzi la Înalta Curte de Casație și Justiție, unde ar trebui să aibă loc ultimul termen al procesului angajărilor fictive din Teleorman în care a fost condamnat în primă instanță la 3 ani și jumătate de închisoare cu executare. Este posibil însă ca avocații din dosar să ceară o nouă amânare până la o decizie a CCR care trebuie să stabilească dacă completul de 3 judecători care a dat prima sentință a fost legal constituit. CCR ar trebui să dea un verdict pe 19 aprilie, după două amânări.

Pe 18 martie, când ar fi trebuit să fie audiat, Liviu Dragnea s-a internat în spital. La ultima înfățișare, de la mijlocul lunii martie, Dragnea a acuzat dureri de spate şi s-a internat într-o clinică privată, însă acum politicianul a declarat că se va prezenta în faţa judecătorilor.

Pe 21 iunie 2018, un complet de 3 judecători de la Înalta Curte de Casație și Justiție l-a condamnat pe Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul ce viza angajarea fictivă a două angajate – Adriana Botorogeanu şi Anisa Niculina Stoica – la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman. Potrivit procurorilor, cele două angajate nu s-au prezentat la serviciu şi nici nu au prestat vreuna dintre activităţile înscrise în contractul lor muncă semnat cu DGASPC Teleorman, lucrând de fapt activitatea la PSD Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *