Dragnea atacă partidul lui Ponta: ‘Este plin de securiști și de masoni’ – VIDEO

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică la Călărași, că partidul lui Victor Ponta, Pro România, este unul ”de securiști și de masoni”. Mai mult, Dragnea a amenințat că va face publice nume.  De asemenea, șeful PSD l-a întrebat pe Dacian Cioloș ce legătură are cu șefii de servicii din străinătate.

Ce-i drept, până la această ieșire a lui Liviu Dragnea, nimeni nu a mai auzit că a fi mason constituie o rușine sau o infracțiune. Ca un om disperat, Dragnea pare lovește orbește în toți și în toate și caută motive chiar și acolo unde acestea nu par să existe.

„Oameni buni, acum sunt niște partide care sunt în viața politică: PSD, PNL, USR-PLUS, Pro România, ALDE, PMP, UDMR. A spus cineva că suntem atacați și de un partid de stânga. PRO România nu este partid de stânga. Este un partid de securiști, un partid construit în laborator, un partid care de la bun început au furat. Acolo este un partid plin de securiști și de masoni. O să facem și publice aceste nume. La USR-PLUS. Îl întreb pe domnul Julien Dacian Cioloș dacă are legătură cu vreun serviciu secret din străinătate sau cu vreun șef al unui serviciu secret?”, a declarat Dragnea.

https://www.facebook.com/psdbiroupresa/videos/2137818806334115/?t=0

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.