Dragnea către contestatarii săi: Nu propune EXCLUDEREA! Planul președintelui PSD

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat cu doar cîteva minute înainte de începerea CEX-ului că nu va propune excluderea contestatarilor săi, făcând referire la declarațiile Gabrielei Firea care a spus că se așteaptă la mazilirea celor care au îndrăznit să fie anti-Dragnea și chiar la un linșaj politic. De obicei, Dragnea nu este artizanul unor cereri de acest gen, el având oameni acre fac astfel de prpopuneri.

Premierul Viorica Dăncilă a ajuns în jurul 12.00 în biroul de la Camera Deputaților al lui Liviu Dragnea. Dăncilă va participa la CEx-ul PSD, iar poziția sa poate fi fatală pentru Dragnea. Există surse care susțin că Viorica Dăncilă ar fi fost presată de Liviu Dragnea să își dea demsia, însă ea a refuzat, spunând că o decizie va lua astăzi. Se pare că Dăncilă a avut discuții și cu tabăra anti-Dragnea și a cerut un loc de europarlamentar pentru a susține demisia liderului PSD. În schimb, Dăncilă n-a dorit să facă nciun comentariu public.

„Voi da mesajul meu în CEx. Aşa cum am spus, consider că lucrurile trebuie lămurite în CEx”, a afirmat Dăncilă, preşedinte executiv al PSD.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, cea care a deschis lupta în lungul război al PSD, a enit la CEx-ul formațiunii politice de la Palatul Parlamentului și a spus că susține total Guvernul Dăncilă, dar că Liviu Dragnea trebuie să plece. De asemenea, Firea a spus că nu sunt excluse și remanieri. Primarul Capitalei a mai declarat că trebuie respectate promisiunile făcute românilor la nivel local și național și că va trebui ca discuțțiile din CEx să se bazeze pe programul de guvernare și nu pe orgolii.

Ea a mai precizat că este sigură că va fi exclusă din PSD și că va exista un linșaj împotriva tuturor celor care au îndrăznit să-l critice pe Dragnea. Firea a declarat ca nu intenționează să plece de bună voie din PSD.

Astăzi la ora 12.30 începe CEx-ul PSD în care se decide soarata lui Liviu Dragnea. 20 de filiale din țară cer demisia lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *