Dragnea conduce România? Ieșenii i-au cerut o întrevedere acestuia, nu premierului, pentru că sunt nemulțumiți de o decizie politică

 

 

 

Șefii asociațiilor „Moldova vrea autostradă” (Iaşi), „Împreună pentru A8” (Iaşi) şi Asociaţia „Pro Infrastructură” (Cluj) vor să discute direct cu Liviu Dragnea, șeful PSD. Aceștia sunt nemulțumiți de faptul că de la CNAIR li s-a spus că decizia de a muta tronsonul Iaşi – Târgu Neamţ la Comisia de Prognoză, pentru un posibil parteneriat public – privat, şi nu pentru finanţare de la UE, este una „eminamente politică“. Cele trei asociaţii care susţin autostrada şi finanţarea ei cu bani europeni, au scris o scrisoare, pe care au făcut-o publică, prin care solicită o întrevedere directă cu Liviu Dragnea. „Vrem să aflăm motivul politic al acestei acţiuni de o mare importanţă pentru o treime dintre locuitorii României“, se arată în scrisoarea asociaţiilor, scrie Ziarul de Iași.

Habar nu avem de ce nu au cerut o întrevedere cu șeful Guvernului, premierul Viorica Dăncilă? Sau, indirect, este o recunoaștere a faptului că Dragnea conduce România?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *