Dragnea, cu NERVII la pământ pe inițiativa celui care a făcut un metru de autostradă: Un circar! Ei fac circ, noi facem autostrăzi!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, e foc și pară pe cel care a construit un metru de autostradă și a avut un atac virulent la adresa lui. Șocant, deși în Moldova nu este niciun kilometru de autostradă, Dragnea susține că PSD nu face proteste, ci muncește.

„Nişte şmecheri care, vezi Doamne, fac ei un metru de autostradă. La ora 12.30 a început lucrul la prima autostradă din Moldova. Ei fac circ, noi facem autostrăzi. Ei ţipă, noi dezvoltăm România. Dacă tot avea banii ăştia, putea să dea la nişte case de copii, să îi doneze undeva. A zis ‘Plec să văd dacă s-au început lucrările’ şi a plecat spre Bucureşti. Numai că legea aprobată este pentru autostrada Târgu Mureş – Iaşi. Totul este circ. Rămâne la determinarea noastră sa spunem românilor adevărul. Nu vă cer altceva, nu vă cer să minţiţi, nu vă cer să manipulaţi. Să spuneţi oamenilor ce se întâmplă şi oamenii să judece. Altfel îi lăsăm doar pe aceşti circari”, a afirmat Dragnea.

Anunțat în urmă cu 11 zile, protestul inițiat de omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi, care a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova, a devenit unul național, iar vineri, zeci de mii de oameni opresc lucrul, la ora 15, pentru 15 minute.

Ștefan Mandachi a anunțat, în 4 martie, că a finalizat lucrările la primul și singurul metru de autostradă din Moldova. Pentru lucrare el riscă să fie amendat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *