Dragnea, disperat că a ajuns la fundul sacului, a ordonat ANAF să înceapă lupta cu marile companii

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, joi seară la Antena 3, că ANAF trebuie să se restructureze rapid pentru a se lupta cu marile companii, în caz contrar înseamnă „că trebuie să scuturăm pomul”. Semn mai clar că acesta că guvernarea PSD a ajuns la fundul sacului și că este dispusă să lupte pentru a mai face rost de ceva bani, nici că se putea. În plus, această vânătoare de vrăjitoare, nu doar că nu este propice atragerii de investitori, dar pare gândită chiar să-i alunge pe cei care sunt deja pe piața din România.

„Eu am așteptat ca ANAF să înțeleagă în acești doi ani că noi ce am vorbit în campanie nu a fost glumă. La ora această noi nu putem să ne așteptăm ca ANAF să meargă la o mare companie și să se bată cu o companie. ANAF dacă nu se restructurează rapid pentru a se lupta cu aceste companii înseamnă că trebuie să scuturăm pomul. Putem să mergem pe niște bonusuri foarte mari, dar nu putem sta în continuare în situația asta”, a afirmat Liviu Dragnea, joi seară la Antena 3.

Dragnea a mai spus că sunt companii care au cifre uriașe de afaceri, de miliarde de euro, însă profituri foarte mici, puțin peste 1%, nevrând să plătescă impozitul în România. Liderul PSD a precizat că va prezenta situația acestor companii.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *