Dragnea, DISPERAT să scape de condamnare: A dat în judecată Instanța Supremă! (DOCUMENT)

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a contestat la Curtea de Apel Bucuresti decizia Colegiului de conducere al Inaltei Curti in cazul constituirii completului de 5 judecatori care judeca apelul impotriva sentintei sale de condamnare.

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a început ofensiva împotriva Înaltei Curți de Casație și Justiție. Dragnea a dat în judecată instanța supremă, iar Curtea de Apel București urmează să fixeze un termen pentru analizarea cererii liderului PSD, care contestă componența Completului de 5 judecători de la Înalta Curte care urmează să analizeze apelul său dar și al procurorilor DNA la condamnarea de 3 ani și 6 luni de închisoare.

Dragnea a introdus acțiunea în instanță vineri după amiază cu doar două zile înainte ca procesul să înceapă la Compeltul de 5 judecători și speră să scape de mahistrații din Complet, magistrați recunoscuți pentru duritatea sentințelor lor. De altfel, DNA cere 7 ani de închisoare pentru Liviu Dragnea. Procesul a început astăzi cu o amânare întrucât președintele PSD a invocat faptul că nu are un avocat și a cerut un răgaz pentru a-și angaja unul. Judecătorii au fixat termen pentru data de 5 noiembrie.

Modificarile legislative aduse Legii nr.304/2004 privind organizarea judiciară nu conțin norme tranzitorii în cazul formarii completelor de 5 judecători de la Instanța supremă, asa ca modificarile intra în vigoare abia anul viitor.

Vezi aici plângerea formulată de Liviu Dragnea:
http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000366894&id_inst=2

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *