Dragnea e plecat în concediu așa că Dăncilă nu s-a decis dacă ar semna o plângere penală împotriva lui Iohannis

Premierul Viorica Dăncilă a declarat duminică, într-un interviu pentru Antena 3, că nu ştie dacă ar semna o plângere pentru înaltă trădare pe numele preşedintelui, dacă ultima semnătură i-ar aparţine, deoarece are experienţa propriei plângeri şi ştie cât este de neplăcut.

„Nu ştiu dacă aş semna această cerere, pentru că eu am avut această acuzaţie şi stiu ce neplăcut a fost pentru mine să pot să le explic partenerilor strategici ce se întamplă, fără a fi vreun argument. Trebuie făcută o analiză ce e în interesul României din acţiunile preşedintelui, să îi ceri preşedintelui, premierului, liderilor politici care fac afirmaţii, toate ar trebui să fie analizate şi stopate într-un anumit fel, toate aceste decizii care duc la prejudiciu de imagine a ţării tale nu trebuie trecute cu vederea”, a declarat Viorica Dăncilă, într-un interviu pentru Antena 3 citat de Mediafax.

Premierul a făcut referire la dosarul care a vizat-o în urma plângerii făcute de liderul PNL Ludovic Orban şi care a fost clasat.

„Nu am primit înştiinţarea că dosarul a fost clasat, am văzut declaratiile legate de acest dosar care a adus un deserviciu major României”, a mai spus Dăncilă.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat recent că plângerea pentru înaltă trădare împotriva lui Iohannis va fi depusă în 2019.

„Da, anul viitor (n.r.: plângerea penală). În noaptea de anul nou. La începutul anului viitor să vedem dacă se face în timpul vacanţei parlamentare sau după începerea sesiunii parlamentare. Urmează să avem răspuns zilele acestea”, a declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *