Dragnea, ieșire nervoasă în fața jurnaliștilor. Insinuează că decizia sa de condamnare a fost dată la presiunea televiziunilor

 

 

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a avut o reacție nervoasă când jurnaliștii l-au întrebat despre sesizarea trimisă de Guvern la CCR pentru un posibil conflict instituțional între ICCJ și Parlament, pe tema completelor de judecată. El a spus, vizibil iritat, că și dacă se acceptă acest conflict el nu are niciun benficiu, iar afirmațiile de acest gen sunt doar simple răutăți din partea celor care știu bine că statul paralel a ales niște judecători care să-l condamne la închisoare cu executare.

”Să răspund la acei indivizi care spun aceleași minciuni, aceiași oameni care puneau presiune direct asupra judecătorilor înainte de prima decizie? Niște moderatori de la televiziune amenințau în mod direct completul de judecată să dea o decizie de condamnare. Nimeni nu a intervenit, nimeni nu a făcut nimic. Acum, aceiași moderatori și multe alte site-uri fac exact același lucru. Aveți impresia că dacă se acceptă acest conflict între Parlament și ICCJ am eu vreun beneficiu?”, a spus Dragnea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *