Dragnea îi apără pe șefii penali ai Jandarmeriei

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ieșit din ședința Biroului Permanent al PSD, dar nu a dorit să facă declarații pe scandalul deschis din sânul formațiunii politice, spunând că va vorbi după grupurile de la Senat și Camera Deputaților. În schimb șeful PSD a dat un mesaj de susținere pentru jandarmii urmăriți penal. Parchetul General a început vineri urmărirea penală împotriva conducerii Jandarmeriei pentru abuz de putere, abuz în serviciu, dar și fals în înscrisuri. Aceștia nu și-au dat demisia din funcție, ba, mai mult, au primit sprijinul necondiționat al ministrului de Interne, Carmen Dan.

Dragnea a spus că „instituțiile statului au acționat legal la mitingul neautorizat din data de 10 august, în fața unor acțiuni violente la acea manifestație neautorizată”.

Șeful PSD a anunțat și că se va forma un grup care va informa Guvernul despre stadiul programului de guvernare. El a precizat că asta nu înseamnă o evaluare a miniștrilor. Din grup va face parte și Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai vocali susținători ai lui Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *