Dragnea îi apără pe șefii penali ai Jandarmeriei

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ieșit din ședința Biroului Permanent al PSD, dar nu a dorit să facă declarații pe scandalul deschis din sânul formațiunii politice, spunând că va vorbi după grupurile de la Senat și Camera Deputaților. În schimb șeful PSD a dat un mesaj de susținere pentru jandarmii urmăriți penal. Parchetul General a început vineri urmărirea penală împotriva conducerii Jandarmeriei pentru abuz de putere, abuz în serviciu, dar și fals în înscrisuri. Aceștia nu și-au dat demisia din funcție, ba, mai mult, au primit sprijinul necondiționat al ministrului de Interne, Carmen Dan.

Dragnea a spus că „instituțiile statului au acționat legal la mitingul neautorizat din data de 10 august, în fața unor acțiuni violente la acea manifestație neautorizată”.

Șeful PSD a anunțat și că se va forma un grup care va informa Guvernul despre stadiul programului de guvernare. El a precizat că asta nu înseamnă o evaluare a miniștrilor. Din grup va face parte și Codrin Ștefănescu, unul dintre cei mai vocali susținători ai lui Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.