Dragnea îi dă ordine și de după gratii Adinei Florea: Secția Specială vrea de la DNA dosarul agentului la CEDO care încearcă să-l albească pe Daddy!

Agentul guvernamental al României la CEDO, Viorel Mocanu, este în vizorul DNA. Imediat ce a fost pus în funcția în care reprezintă statul român în procesele de la CEDO, Mocanu a transmis Curții 7 pagini de observații, plus anexe, în care nu doar că nu combate afirmațiile «adversarului» său, avocatul lui Liviu Dragnea, dar le și susține.

Acest lucru, în contradicție cu predecesoarea sa care încercase să demonteze susținerile lui Dragnea și ale avocatului său.

La CEDO, Dragnea contestă, în principal, faptul că motivarea deciziei din 2016 a completului care l-a condamnat nu a fost semnată de două dintre judecătoare: Livia Stanciu și Luminița Zglimbea. Acestea s-au pensionat înainte de redactarea motivării.

Când a auzit de dosar, Mocanu s-a dus glonț la Secție de Investigare a Infracțiunilor din Justiție și s-a plțns oamenilor lui Dragnea, așa că pupila PSD Adina Florea s-a conformat și a somat DNA să-i dea dosarul și mai mult a deschis un dosar pe numele adjunctului demisionar de la DNA Marius Iacob.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *