Dragnea l-a dat afară din PSD pe omul lui Firea după ce l-a criticat!

Unul dintre cei mai vocali opozanți ai liderului PSD, Liviu Dragnea, viceprimarul Aurelian Bădulescu a fost exclus din Partidul Social Democrat după ce obținuse votul de încredere în CGMB. Astfel, Bădulescu țși va pierde statutul de consilier general și pe cea de viceprimar. Bădulescu este unul dintre susținătorii Gabrielei Firea.

Viceprimarul Capitalei Aurelian Bădulescu a fost chemat la Parchet, în urmă cu o lună, după ce a dezvăluit că a minţit în fața procurorilor atunci când a fost audiat în ancheta privind violenţele de la protestul diasporei din 10 august.La momentul mitingului din 10 august 2018, Gabriela Firea era în concediu, prerogativele sale fiind delegate lui Bădulescu. El va fi audiat luni, pe 4 februarie.

„Dom’le, după câte am făcut…Am mers până acolo încât a trebuit să mint. (…) Am avut o altă atitudine decât cea care ar fi trebuit atunci când am declarat în faţa organelor de urmărire penală ce m-au întrebat referitor la evenimentele din 10 august şi am spus asta în contextul în care am vrut să subliniez faptul că am făcut tot ce mi-a stat în putere ca să trag cu acest partid”, a afirmat Bădulescu.

El a mai spus că sunt lucruri pe care de acum încolo va trebui să le lămurească cu cei care se ocupă de anchetă.

„Mi-a fost greu să ajung până aici, nu am crezut niciodată că dacă-i spui lui Codrin Ştefănescu trompetă şi munceşti atâţia ani în partidul ăsta eşti dat ca o măsea afară”, a adăugat Bădulescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *