Dragnea, lăsat în offside! ALDE: Noi nu am fost printre promotorii unei astfel de inițiative

Varujan Vosganian, purtătorul de cuvânt al ALDE, a declarat luni că nu se va da o ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea și că în interiorul Coaliției nu a avut loc o astfel de discuție.
„În discuțiile de azi din Biroul Permanent am fost întrebați și vă răspund și dvs ce le-am spus colegilor: în ședința de mâine nu este programată o ordonanță de urgență privind amnistia și grațierea și în nicio ședință de Guvern din această săptămână nu este programată. (…) Pentru un astfel de act normativ trebuie să vedem exact ce cuprinde, despre oportunitatea politică noi nu am avut o discuție cu PSD și în orice caz noi nu am fost printre promotorii unei astfel de inițiative”, a subliniat Varujan Vosganian la finalul ședinței conducerii ALDE.
Pe parcursul zile de luni au avut loc diverse ședințe ale liderilor PSD, ministrul justiției fiind convocat la Guvern pentru o discușie cu premierul Dăncilă, iar, ulterior, la Parlament pentru o întrevedere cu Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *