Dragnea, lovit de paranoia și amnezie! La Gorj, a uitat că a furat de la copiii săraci și susține îi e hărțuită familia pentru că vrea binele României

Dragnea și-a reluat, duminică, seria discursurilor de candidat la alegerile prezidențiale, discurs presărat cu acuzații la adresa partenerilor europeni, acuzații aduse președintelui Iohannis, naționalism PRM-ist și multă auto-victimizare.

Într-un discurs la Gorj, fief al PSD, Dragnea a prezentat marile realizări ale PSD și s-a prezentat ca fiind o victimă a celor care vor răul Românei, el fiind cel care vrea binele poporului.

„Mi-am asumat rolul să decontez tot. Nu e ușor să ai copiii hăituiți, femeia pe care o iubesc. Și apropos, domnule Andronic, termină cu mizeriile. Oprește-te la mine, dacă ești bărbat, ceea ce nu cred. Se tot spune că sunt cel mai rău om. Păi haideți să vedem de ce? Sunt rău pentru vreau ca pensionarii să aibă o pensie ca să ducă o viață tihnită. Sunt rău pentru că nu mai vreau ca prețul la gaze să fie făcut de șmecheri. Sunt rău pentru că nu mai vreau să intre fructe și legule otrăvite. Pentru că îmi doresc ca fermierii români să aibă șansa să își pună marfa în galantarele din România? Pentru că îmi doresc ca această țară să fie respectat în lume și în Europa? Da, dacă îmi doresc asta și sunt rău, atunci înseamnă cu sunt rău. Sunt tău pentru că vreau drepturi egale, să fim respectați?”, a declarat Liviu Dragnea, la Gorj.

Evident, Dragnea a lăudat PNDL, un program prin care banii de la bugetul de stat sunt direcționați de ministrul Dezvoltării pe criterii subiective către primari, fără control și fără nicio viziune de ansamblu.

„PNDL e un proiect conceput de mine alături de Sevil Shhaideh. Programul dezvoltă comunităţile locale. Înseamnă uliţe asfaltate, alimentare cu apă, pieţe, baze sportive, bazine de înot. De ce îi deranjează pe ei? Dintr-un motiv foarte simplu. Pentru că vor ca oamenii să trăiască rău ca să sădească seminţele urii. De ce îşi urăsc aceşti oameni atât de mult conaţionalii? Pentru că ei nu fac politică pentru oameni. Singurul partid care face politică pentru oameni e PSD. Ei vor dezbinare. Aduceţi-vă aminte că de câte ori au câştigat au câştigat prin dezbinare vorbind numai despre ură şi duşmănie. Au ajuns la guvernare şi tot ce a construit PSD s-a prăbuşit. De ce când am fost noi la guvernare a fost mereu creştere economică? Sunt interesaţi doar de ei şi de stăpânii lor, de cei care îi comandă, care au obligaţii. Nu vor putea simţi româneşte niciodată. Toţi mai vechi mai noi la politică la cheie ai lui Iohannis nu au decât un demers să provoace dezbatere bazată pe ură, dezbinare. De ce? Pentru ca România să fie un stat dezbinat. Numai nişte oameni care îşi urăsc poporul pot acţiona aşa”, a mai spus Dragnea.

În plus, Dragnea a găsit și explicația dezastrul din infrastructură după ce PSD nu a reușit să facă niciun kilometru de autostradă: derbedeii securiști din ministere care îi blochează.

„Da se va face drumul expres Craiova-Piteşti, se va face drum până la Reşita. Sper ca ministrul Cuc să înţeleagă şi să audă, mai sunt câţiva derbedei securişti prin ministere. România stă cu bani şi nu putem face lucrările. Avem curaj. Atunci să nu mai stăm după cei care nu vor să facă”, a mai declarat Liviu Dragnea, la Gorj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *