Dragnea, moment de sinceritate: „Eu nu vreau să plec ca prostul din această viață și din această funcție.”

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, după votarea modificărilor la Codul penal care îl vor scăpa de dosarul penal în care este judecat, că nu va fi avantajat de aceste modificări, dar a susținut că nu vrea să plece „ca prostul din această viață și din această funcție”.

„Eu nu vreau să plec ca prostul din această viață și din această funcție. Duc această lupta până când fiecare român o să știe că poate avea încredere în justiție”, a spus Dragnea.

În plus, Dragnea a continuat să susțină că este victima unei conspirații: „În ce privește persoana mea, decizia luată acum un an și jumătate de Iohannis și un grup restrâns de oameni cu puteri oculte a fost că indiferent cum va fi eu să fiu anihilat. Mâine pot să îmi facă două mii de dosare”, a continuat acesta, afirmând că acest grup de oameni „își joacă destinul„, respectiv „pierderea unei puteri inimaginabile, oculte, nelegitime”.

Dragnea a afirmat că modificările promovate prin noul Cod Penal au ca scop să nu mai permită ca „mii de oameni nevinovați să tremure până află sentința și să nu știe dacă rămân în libertate”.

Întrebat dacă nici redefinirea noțiunilor de abuz în serviciu și de grup infracțional organizat nu îi este dedicată, Dragnea a răspuns: „Eu nu cred că scap de acuzații”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.