Dragnea ne asigură că mai avem de așteptat până se dă OUG de modificare a OUG 114

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, răspicat, că nu e nicio șansă ca Guvernul să adopte săptămâna viitoare OUG de modificare a OUG 114, susținând că mai trebuie ssă mai fie „câteva discuţii”.

„Săptămâna viitoare nu e nicio şansă, pentru că trebuie să mai fie câteva discuţii, (…) cred că Guvernul a luat act de această solicitare”, a precizat Dragnea, sâmbătă, după Conferinţa de alegeri de la PSD Ilfov, întrebat dacă există şanse ca, săptămâna viitoare, să fie aprobată o ordonanţă de urgenţă privind modificarea OUG 114, precizează agerpres.ro.

De asemenea, Dragnea a mai precizat cp nu a discutat, pe această temă, nici cu ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, pentru că nu a avut când.

Referitor la faptul că în raportul MCV se recomandă ca modificările la legislaţia în materie de Justiţie să nu se facă prin ordonanţă de urgenţă, Dragnea a declarat: „Din câte ştiu eu, s-a constituit acel grup de lucru, au avut loc nişte întâlniri la Bruxelles, vor continua aceste întâlniri şi, după ce se va ajunge la o concluzie comună, atunci premierul o să informeze. Cred că e mai puţin important modul prin care se adoptă un act normativ. Să nu uităm că s-a adoptat ordonanţă de urgenţă pentru coduri de către Guvernul Cioloş, fără proteste şi fără certuri sau critici, dar să vedem ce discută. Importantă este oportunitatea şi conţinutul textului respectiv, nu lege sau ordonanţă de urgenţă”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *