Dragnea nu se mai duce în SUA să se roage. Rămâne la București să împartă banii

Liviu Dragnea a anunțat, meircuri, că nu va participa la Micul dejun cu rugăciune organizat de Congresul SUA pentru că are treabă în România.

„Nu plec în SUA, am primit invitația, mulțumesc, nu plec pentru că chiar trebuia să particip la discuțiile pe buget”, a spus Dragnea, la întrebările ziariștilor.

Marți, Organizația PSD Teleorman, din care face parte și șeful partidului, Dragnea a anunțat că șeful PSD va participa la Micul dejun cu rugăciune organizat de Congresul SUA, eveniment la care sunt invitate peste 2.300 de persoane din 140 de țări, și are loc în perioada 5-8 februarie.

„Liviu Dragnea, preşedintele PSD, dă o nouă lovitură pe plan internaţional. Liderul social-democrat a fost invitat la cea de-a 67-a ediţie a Micului Dejun cu Rugăciune Naţională, care va avea loc pe 7 februarie, la Washington. La acest eveniment va fi prezent şi preşedintele SUA Donald Trump, iar Liviu Dragnea va fi oaspetele liderului de la Casa Albă în perioada 5-8 februarie”, anunță PSD Teleorman pe Facebook, citat de News.ro.

Dargnea a mai efectuat o vizită în SUA, pentru a particpa la ceremonia de preluare a mandatului de către Donald Trump, iar invitația i-a fost înaintată de Elliot Broidy, om de afaceri cu interese în zona de apărare.

Procurorii federali din New York au citat comitetul care a organizat ceremonia de învestire a lui Donald Trump privitor la predarea de documente ce au legătură cu donatorii, fondatorii şi finanţatorii, pas ce pare că intensifică ancheta asupra activităţii organismului, scrie CNN.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *