Dragnea pentru că se joacă cu sigranța națională a României în încercarea de a scăpa de pușcărie

Disperat să scape de pușcărie și să acapareze cât mai multă putere, Dragnea atacă serviciile secrete cu mesaje populiste. Interesul lui Dragnea pentru soarta copiilor este egal cu zero, la fel ca și pentru soarta oricărui alt român care nu e în gașca lui și pe care nu îl poate folosi pentru a câștiga cât mai multă putere în România.

În mod cert, mesajul lui Dragnea va avea destui susținători. În fond, serviciile secrete nu sunt instituții de binefacere, iar activitatea lor e secretă așa că nici la partea de PR nu se prea pricep. Marea problemă e că cei care susțin opinia lui Dargnea nu se uită în jurul lor. Nu se uită la Rusia, devenită din ce în ce mai agresivă, la jocurile de putere pe care le face în zonă, la influența în creșetere pe care o are în Ungaria, Serbia, dar și Italia, de exemplu. Nu se uită la războiul hibrid aflat în plină desfășurare sau la războiul cald care stă să reânceapă în Urcraina. Uiată de Crimeea, uită de implicarea în alegerile din tot spațiul Occidental, uită de influența în creștere pe care Rusia o are în România, în special, în PSD.

În același timp, a crede că Dragnea e preocupat de soarta copiilor și că s-a supărat brusc pe servicii, e o copilărie. Tocmai el despre care Ponta și Băsescu povestesc cum se căciulea în fața șefilor SRI și SIE ca să îl ajute. Tocmai el care a trădat pe toată lumea, a vândut pe toată lumea, doar ca să se scape pe sine. Este doar o nouă mostră de santaj în încercarea de a se salva, de a-și consolida puterea.

După cum s-a văzut cu războil împotriva justiției, urmările nu îl interesează. Recursul compensatoriu votat de PSD-ALDE-UDMR a însemnat sute de crime, vilouri, tâlhării. Pe ruși probabil chiar îi place, mai ales că ei nu se supără dacă dau șpagă. În plus, țara e praf, ce mai contează niște bombe pe stradă dacă dăm cu vitamina D…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *