Dragnea, pentru discursul anti-european care distruge credibilitatea unei țări pro-europeană

Discursul lui Dragnea atinge, pe sătămână ce trece și pe măsură ce se apropie data verdictului final în dosarul privind farudarea Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman, cote paroxistice de un extremism greu de iamginat până și de suporterii lui Vadim.

Dus de zgardă de consilierii specializați în crearea conflictelor și alimentarea uri, susținut, probabil, și de filiera rusă care finațează partidele naționaliste și anti-europene din Europa, Dragnea avansează rapid spre un extremism greu de iamginat pentru orice om normal la cap.

Pentru că tema migranților nu poate fi folosită pentru că nu ne afectează fenomenul (tema predilectă în Ungaria), consultanții au ales un subiecte mult mai simple și mai pe înțelesul românilor. De la roșii otrăvite cu chimicale, la pește plin de mercur trimis special în România și medicamente falsificate, Dragnea folosește orice temă pentru a alimenta spaimele românilor.

Pentru orice prostie există un vinovat: Occidentul! Ei ne vor răul, ei ne distrug țara, ei ne fură! Toate în antiteză cu naționalistul Dragnea, salvarea României!

E un subiect bun, eficient! Roșiile nu mai au gust, caremea are antibiotice și hormoni, laptele e apă chioară, fructele sunt doar de formă. Adevăruri triste și general valabile pa toată planeta! Roșiile sunt însă la fel de proaste indiferent de unde provin, carnea are peste tot antibiotice… suntem șapte miliarde de oameni pe planetă, e greu să mâncăm toți produse bio/organice, iar proecuparea pentru calitatea alimentelor este o constantă în toate țările civilizate.

Diferența este că în România Dragnea profită de incultura, prostia și ignoranța a milioane de alegători care cred și acum că trăim acum 50 de ani, că tot ce zboară se mânâncă și că Dragnea nu e un infarctor condamnat! Pe ei contează Dragnea, pe ai îi asmute împotriva Europei, ei sunt masa lui de manevră.

ALegerea e simplă: stai acasă și Dargnea va decide în locul tău sau mergi la VOT!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *