Dragnea plânge la televiziunea condamnatului Voiculescu să-l audă Tudorel: A greşit foarte mult!

Disperat să scape de pușcărie, Dragnea îl atacaă pe unde poate pe Tudorel Toader ca să îl determine să dea Ordonața pentru modificarea Codurilor penale. Joi seară, la televiziunea condamnatului Voiculescu, Antena 3, Dragnea, a declarat că el l-a respectat foarte mult pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, precizând însă că Tudorel Toader a greşti foarte mult şi că el, personal, „are o supărare foarte mare” din această cauză.

„S-a tot vorbit trei luni de zile că se pot da şi apoi vine şi spune nu se vor da. Dar de ce ai ieşit în ianuarie şi au spus că se pot da? Sincer nu am timp acum să stau zile întregi să spun pentru că nu mi se pare extrem de important. Sunt colegi care spun că poate nu a fost nicio intenţie niciodată, doar intenţia de a produce zarvă. Ce e cert e că Parlamentul le putea încheia. Intrau în procedură rapidă în Parlament, probabil că le atacau din nou, dar se adoptau şi se închidea acest subiect. Şi nu mai era zarvă pentru nimic”, a declarat Liviu Dragnea, la Antena 3, citat de Mediafax.

Liderul PSD a spus că premierul Viorica Dăncilă este cea care trebuie să decidă dacă ministrul Tudorel Toader mai are susţinere în Guvern.

„În partid nu pot spune că domnul Toader mai are susţinerea pe care a avut-o. Nu este nimic personal, dar există această supărare mare. Vorbeam cu colegii din Giurgiu. Atâta scandal. Ţipă ăia la Bruxelles. Pentru ce? Urmează să…Dacă spui urmează să, înseamnă că ţi-ai asumat şi adopţi. Doamna premier a zis că adoptă ce îi trimite ministrul Justiţiei. Atât ştiu. Alte speculaţii nu pot să fac pentru că nu ştiu altceva”, a completat Dragnea.

Preşedintele social democraţilor a mai spus că nu crede zvonurile potrivit cărora Tudorel Toader ar fi avut o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

„Am auzit şi eu zvonurile astea. Nu sunt sfetnicul domnului Iohannis, nici paznicul domnului Toader. Puteam să se întâlnească de 10 ori. Eu nu cred că s-au întâlnit. Eu am avut un mare respect pentru domnul Toader, şi acum am, dar a greşit foarte mult. Aici e vorba de o responsabilitate foarte mare pe care trebuie să ţi-o asumi şi nu poţi să te joci cu anunţurile acestea fără să îţi asumi. I-am spus-o şi dumnealui şi i-am spus-o foarte cinstit, adică fără patimă şi ceartă. Nu ştiu ce va fi. O să discutăm poate subiectul în CEx următor. Nu va fi subiectul principal la CEx. Eu am o foarte mare supărare. Nu sunt aici să fac analiza activităţii domnului Toader. Eu cred că personal l-am susţinut, apreciat public, l-am încurajat, când alţii tăceau, dar nu sunt aici să îi fac analiza activităţii, dar când faci aşa ceva rişti să anulezi tot ce ai făcut. Chiar şi bunele intenţii pot fi anulate dacă faci o astfel de greşeală, dacă a fost o greşeală”, a mai declarat Liviu Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.