Dragnea se visează Președintele României

Liviu Dragnea, liderul PSD, condamnat penal definitiv pentru fraudarea scrutinului pentru suspendarea președintelui și în prim termen pentru decalizarea Direcției pentru Protecția Copilului Teleorman, a anunța, joi seară, la Antena 3, că nu exclude varianta să candideze la președinția României.

„Pentru cele prezidenţiale targetul nostru este ca viitorul preşedintele să fie un candidat din partea PSD-ALDE. Intenţionez să ajungem îtnr-un timp rezonabil şi eu şi dl Tăriceanu la concluzia că trebuie să fie un candidat unic şi după momentul acela vedem cine are mai mari şanse. Nu resping nicio variantă, nici cu mine, nici cu domnul Tăriceanu, nici cu altcineva, pentru că domnia lui Iohannis trebuie să înceteze. Domnia lui Iohannis încă cinci ani înseamnă dezastru pentru România”, a declarat Liviu Dragnea, joi seară la Antena 3.

Cu toate acestea, Dragnea nu a dorit să discute despre ţinta pe care o are PSD la alegerile europarlamentare, liderul social-democrat a spus că nu este „mama omida”, însă partidul va face analize şi va vedea care este situaţia.

Toate sondajele de opinie prezentate arată o scădere accentuată a PSD pe fondul atacului la justiție astfel încât Dragnea și apropiații săi să scape de pușcărie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *