Dragnea și-a dus iubita la mitingul PSD! USR acuză că oamenii au vebit cu forța să susțină PSD! Jandarmii, din nou slugile lui Daddy: i-au săltat pe cei care strigau „hoții”

PSD organizează, astăzi, un miting la Craiova la care va participa şi preşedintele formaţiunii, Liviu Dragnea. Senatorul Claudiu Manda susţine că vor fi 40.000 de participanţi la acţiunea electorală. Senatorul Claudiu Manda susţine că vor fi 40.000 de participanţi la acţiunea electorală, ns n prima or dup ce a nceput nu se adunaser nici 10.000 de oameni. Liviu Dragnea a venit nso’it de iubita sa, Irina.

USR a acuzat PSD că aduce oamenii cu forţa la miting şi că îi obligă să participe la adunările de partid. Adrian-Claudiu Prisnel, deputat USR, a scris pe Facebook însă că a stat de vorbă cu un craiovean a cărui soţie a fost sunată joi noaptea de către directorul companiei la care lucrează. Acesta i-ar fi spus că este obligatoriu să vină îmbrăcată în alb la serviciu şi să fie prezentă la mitingul PSD.

Liviu Dragnea, alături de Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene și secretarul general al PSD Codrin Ștefănescu, au venit împreună la miting.

Jandarmii din Craiova iau măsuri speciale de siguranță pentru ca liderii PSD să nu fie atacați, având dispozitive postate în zonele cheie ale mitingului. La eveniment participă candidații PSD la europarlamentare și liderii locali, în frunte cu Lia Olguța Vasilescu. Un bărbat a fost săltat de jandarmi pentru că a strigat „hoții” către liderii PSD.

Localnicii din Craiova sunt revoltaţi de faptul că traficul se desfăşoară cu mare greutate în oraş, în condiţiile în care străzile din centrul oraşului au fost închise pentru adunarea participanţilor la miting. Protestatar la mitingul PSD de la Craiova: „La puşcărie, Dragnea, Olguţa şi Olguţu!“

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *