Dragnea și-a făcut publică intenția cu Legile Justiției! Vezi ce are de gând să facă ca să scape de închisoare!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, tremură din toate încheieturile pentru apelul în procesul în care în fond a fost condamnat la aproape 4 ani de închisoare și care va începe peste o săptămână.

„Nu mai am așteptări de la acest recurs. Nu mai am încredere că în ceea ce mă privește justiția este oarbă, nu mai am încredere, după ce am primit a doua condamnare fără nicio probă. Nu știu dacă v-ați uitat la motivarea celor doi judecători care m-au condamnat, că președintele completului a avut opinie separată și a explicat destul de bine și apreciat de ce trebuia să fiu achitat. Să spui că nu-s probe și să fii condamnat pe baza unui studiu sociologic din 1961?”, a declarat Liviu Dragnea, la un post TV.

Dragnea nu a ezitat să spună că va duce la capăt ideile lui în privința Legilor Justiției.

„Dacă se poate în România trimite la închisoare un om în continuare fără probe, iertați-mă, dar nu mai pot să am încredere și măcar să apuc, nu numai eu, toți, să ducem la capăt ceea ce ne-am propus și anume în România să fie șanse minime , apoape deloc, să se mai dea astfel de sentințe. Este foarte grav”, a conchis Liviu Dragnea.

 

Pe 8 octombrie la instanta suprema, La completul de 5 judecatori, va incepe apelul in procesul liderului PSD. Decizia va fi una definitiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *