Dragnea și-a numit bodyguardul consilier în Guvern!

Premierul Viorica Dăncilă l-a numit la 1 octombrie în funcția de consilier pe probleme sociale pe Ilie Mario Rafael, fost șef de cabinet al lui Codrin Ștefănescu. Mario Rafael s-a remarcat în 2017, când a făcut scut pentru a-l apăra pe liderul partidului, Liviu Dragnea, la procesul de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Decizia numărul 267 din 1 octombrie 2018, publicată în Monitorul Oficial, se referă la „numirea domnului Ilie Mario Rafael în funcţia de consilier de stat pe probleme sociale în cadrul aparatului propriu de lucru al prim-ministrului’.

Liviu Dragnea s-a prezentat, în urmă cu câteva luni, la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție (ÎCCJ), unde a avut un nou termen în dosarul Bombonica, în care între timp a fost condamnat în primă instanță.

Audierea nu a fost lipsită de incidente. Înainte de a intra la Instanța Supremă, Dragnea a fost întâmpinat de un grup de protestatari. Manifestanții i-au scandat să se „ducă la pușcărie”.

Ulterior, secretarul adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a venit însoțit de câțiva bodyguarzi la sediul ÎCCJ. Dragnea a ieșit de la audieri flancat de acești indivizi, care s-au îmbrâncit cu câțiva jurnaliști. Printre ei și noul răsplătit cu o funcție în Guvern, Mario Rafael.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.