Dragnea și Dăncilă sar, gratuit, la gâtul lui Orban, susținând că acesta a jignit toate femeile când a vorbit despre… Grapini

Fără a părea să recunoască incultura sau impostura, Dragnea și Dăncilă sar, gratuit, la gâtul liderului PNL, Ludovic Orban, după ce acesta a evocat momentul în care europarlamentarul Maria Grapini se zice că ar fi vrut să fure la vot, în Parlamentul European.

Dacă Dragnea l-a numit pe Orban “măscărici” și „un om frustrat, un om cu probleme urăște femeile”: „Este un măscărici! Am înțeles că a fost la noi în județ azi, în Teleorman. Va primi răspunsul pe măsură. Și-a permis să jignească a nu știu câta oară femeile. Eu îmi cer scuze în numele lui tuturor doamnelor și domnișoarelor din România și din PSD. Dar rețineți, numai un om frustrat, un om cu probleme urăște femeile”.

La rândul ei, Dăncilă îi ține isonul șefului Dragnea, și spune, despre Orban: „Un om care jignește femeile este un om slab”, a spus Dăncilă.

De asemenea, premierul a mai declarat, încercând o strategie ieftină, să inducă ideea că Orban a jignit-o nu doar pe Grapini, ci toate femeile. Păi, doamna Dăncilă, nu toate femeile sunt ca doamna Grapini, sau ca dumneavoastră, deci, nu se poate spune că liderul PNL a jignit întreaga populație feminină a României. Am văzut astăzi un așa zis lider de partid care și-a permis să jignească femeile din PSD, iar acest lucru este de neacceptat. Un om care jignește femeile este un om slab. Să nu uite că a jignit astăzi multe femei, mame, soții, fiice și cred că acest lucru nu-i face onoare.

Eu îi recomand să le trateze cu respect pe femeile din PSD și pe toate femeile din România, pentru că sunt mai puternice decât el și mult mai determinate.

Într-o luptă cu organizatia social-democrată a femeilor şi cu femeile din România, noi vom câştiga, iar el va pierde”, a spus Dăncilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *