Dragnea și PSD pentru că încearcă să împartă România în două tabere: pro și anti Uniunea Europeană

Cea mai importantă acțiune de politică externă a României din ultimii ani va avea loc la Sibiu, de ziua Europei, când va avea loc summit-ul informal al Uniunii Europene. Mai toți sefii de stat și de guvern din Uniune, plus președintele Comisiei și președintele Parlamentului, vor fi la SIbiu pentrua discuta despre viitorul acestei structuri multi-statale. Este un moment de vârf al politicii externe, un moment care ar fi trebuit exploatat și folosit pentru a arăta că România este un stat important în cadrul Uniunii.

Din păcate, orice acțiune normală a fost sabotată de PSD și Dragnea, de premierul Dăcilă, și aruncat în derizoriu prin discursul naționalist, anti-european și împotriva statului de drept. În plus, pentru că pur și simplu nu se pot abține să nu facă rău acestei țări, Dragnea a decis să organizeze și un mare miting la Iași.

Acțiunea PSD este menită a muta atenția de la succesul lui Iohannis, de la mesajul eurpean și democratic pe care Președintele și restul invitaților îl vor transmite, este menită a rupe România în două: România săaracă, cumpărată de PSD cu bani furați de la stat, și România normală, europeană, progresistă.

Este un clivaj artificial atent întreținut și alimentat de propaganda PSD difuzată, în principal, de canalul condamnatului Voiculescu. Un clivaj alimentat de idei naționaliste stupide, de frici absurde induse, și de promisiuni aruncate de milionari în euro din bani furai, promisiuni vândute unor oameni care nu au bani nici de pâine. E o Românie care, dacă ne vom continua traseul european, va dispărea natural pentru că dezvoltarea socială va duce, în timp, la elimina din societate a sărăciei crunte, principalul bazin electoral al populiștilor PSD.

Până atunci, disperarea unor condamnați penali le țin la marginea Europei și riscă chiar să ne scoată de pe lista statelor civilizate. Iar acest pericol este mai actula ca oricând!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *