Dragnea și Tăriceanu, ÎNTÂLNIRE DE ULTIMĂ ORĂ pe tema remanierii. Tudorel, mărul discordiei…

Președintele PSD, Liviu Dragnea, și șeful ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, se întâlnesc în mai puțin de oră pentru a discuta pe tema iminentei remanieri din Guvernul Dăncilă, procedură care va avea loc cel târziu la sfârșitul săptămânii viitoare. Vinerea trecută, vicepreședintele PSD, Doina Pană anunța că evaluarea miniștilor a fost finalizată, iar raportul final va fi transmis astăzi premierului Viorica Dăncilă, spre analiză. Tot săptămâna trecută, Călin Popescu Tăriceanu anunța că niciun ministru ALDE nu va fi remaniat.

Declarațiile lui Tăriceanu sunt contrazise de surse politice care susțin că doi miniștri sprijiniți de ALDE nu mai sunt în grațiile lui Liviu Dragnea. Printre aceștia ar fi și ministrul Justiției, Tudorel Toader, pe care Dragnea este foc și pară că întârzie adoptarea unei Ordonanțe de Urgență care să vizeze grațierea și amnistia.

De altfel, Tudorel Toader și-a luat concediu săptămâna aceasta, urmând să vină doar miercuri la muncă, cel mai probabil pentru a participa la ședința de guvern. Tot miercuri, Toader ar urma să anunțe dacă declanșează procedura de revocare din funcție a procurorului general, Augustin Lazăr.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *