Dragnea speră să scape de condamnare pentru postările pro PSD ale soțului unei judecătoare!

Liviu Dragnea a ajuns, la ora 11.00, la sediul instanței supreme, fiind întâmpinat de mai mulți protestatari. Numărul jandarmilor mobilizați la Curtea Supremă a fost mai mare decât de obicei, având în vedere prezenta contestatarilor. La intrare, liderul PSD a fost asaltat de protestatari și a avut nevoie de protecția jandarmilor.

La termenul anterior, judecătorii au pus în vedere părților că acesta ar putea fi ultimul termen. Liviu Dragnea a lipsit de la ședința respectivă din motive de sănătate, însă și-a exprimat intentia de a da declarații în fața judecătorilor.

Ședința a fost suspendată 30 de minute pentru a analiza cererea de recuzare. Procesul angajărilor fictive, în care este judecat liderul PSD, Liviu Dragnea, ar putea fi reluat de la zero. Judecătorul Simona Encean a făcut cerere de abținere în acest proces, din cauza unor postări ale soțului ei, Alexandru Encean, care ar fi fan al PSD. Dacă judecătorul Simona Encean se retrage din complet, atunci procesul se va relua de la zero.

În presă au apărut mai multe articole, depuse la dosar și de avocații lui Dragnea, prin care se arată că Alexandru Encean, soțul juecătoarei, este mare fan al PSD și astfel este afectează credibilitatea acesteia în dosar.

Alexandru Encean critică, pe pagina personală de Facebook, măsurile luate de guvernarea Băsescu-PDL și afirmă că PSD este răul cel mai mic, tocmai de aceea este bine să rămână la guvernare. De asemenea, Encean îl înfierează pe Klaus Iohannis și vehiculează varianta conform căreia președintele și familia sa sunt protejați de „statul paralel”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *