Dragnea susține parteneriatul civil

 

 

Șeful PSD, Liviu Dragnea, a declarat, miercuri, că susține proiectul de lege privind parteneriatul civil, ținând să menționeze că acesta a fost elaborat de niște ONG-uri.

“Categoric îl susţin, dar nu mâine. Nu mai dau opinii personale, pentru că iar spuneţi că este un proiect al PSD. Aici, din câte ştiu, sunt nişte organizaţii non-guvernamentale care trebuie să-şi spună un punct de vedere şi în faţa grupurilor parlamentare”, a spus Dragnea, la Parlament, întrebat în legătură cu proiectul parteneriatului civil, conform gerpres.ro.

Marţi, preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat că proiectul de lege care vizează parteneriatul civil a fost elaborat de jurişti din Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD), discutat cu organizaţia ACCEPT şi urmează să fie depus la Parlament, urmând a fi consultaţi şi reprezentanţi ai celorlalte grupuri parlamentare.
Întrebat despre faptul că reprezentanţi ai PSD au anunţat iniţierea unui proiect pe această temă, Tăriceanu a arătat că nu vrea să-şi asume „paternitatea proiectului”.
Luni, ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, anunţa că săptămâna viitoare va fi depus la Parlament un proiect de lege privind parteneriatul civil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *