Dragnea trăiește în realități paralele! Susține că 15.000 de oameni au vrut să vină la Curtea Supremă să-l apere

Liviu Dragnea, huiduit la orice apariție publică, a susținu, marți, în cadrul unui interviu acordat ziarului Adevărul că au existat zeci de mii de oameni care au vrut să vină la Curtea Supremă să-l susțină, daer s-a opus pentru că ar fi blocat circulația în zonă!

„Sunt bucuros că nu au venit toți cei care au vrut să vină să mă susțină. Era vorba de 10-15 mii de oameni. Am aflat și am făcut tot posibilul să îi rog pe lideri să-i oprească. Nu doream să blocăm zona aia și să apară incidente. Pe ceilalți îi vedem la mitinguri, sunt presiuni fără perdea și amenințări la adresa judecătorilor CCR și ÎCCJ. Mi se pare profund nelegal să faci acțiuni cu rolul de a influența justiția”, a declarat Dragnea la Adevărul Live.

Întrebat dacă are emoții în ceea ce privește verdictul care urmează să fie dat de ÎCCJ, președintele PSD a spus: „Eu nu mai am demult emoții. Sunt complet nevinovat. Ce va decide instanța, vom vedea. Sigur că nu poate nimeni opri speculațiile cu aceste coincidențe, în aceeași zi CCR trebuia să judece o speță destul de clară și ICCJ la fel. Să vedem pe 27 mai. Nu e cazul să o fac eu. S-au facut speculații și o să se mai facă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *