Dragnea zice că nu-l mai interesează OUG pe codurile penale: A rezolvat Parlamentul! DNA a intrat în panică, sunt disperați!

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că în Comitetul Executiv s-au exprimat două mari nemulțumiri la adresa lui Tudorel Toader, din partea miniștrilor, dar și din partea liderilor PSD. Dragnea a ținut să spună că îl respectă pe Tudorel Toader și că l-a susținut până acum.

„Nu mai este cazul de OUG pentru că au trecut prin procedură parlamentară cele două legi. Noul ministru al Justiției, dacă va fi numit de președintele Iohannis, în primul rând va trebui să rezolve blocajele din Ministerul Justiției. Dacă aceste blocaje au fost din partea domnului Toader sau nu, asta nu știu.

Astăzi, în CEX s-au exprimat, din păcate, foarte multe nemulțumiri la adresa domnului Toader, un om pe care eu îl respect foarte mult și pe care eu, personal, l-am susținut în acești doi ani, deși au fost și alte nemulțumiri.

S-a acumulat foarte multă nemulțumire din două motive: nemulțumirile miniștrilor că se tot întârzia cu avizele de la MJ și a discutat foarte mult despre oportunitatea unor OUG și s-a lungit foarte mult, 3-4 luni de zile.”, a declarat Liviu Dragnea.

Dragnea a avut și o replică dură după ce DNA a cerut instanței supreme preschimbarea termenelor în dosarele in care sunt judecați Liviu Dragnea și Darius Vâlcov, procurorii solicitând astfel judecarea cu celeritate a cauzelor.

„Deci am auzit si eu ca DNA-ul lui Iohannis a cerut curtii supreme. DNA a intrat in panica, sunt agitati. De ce sunt agitati? Au un grafic cu date cand trebuie executat unul sau altul? Au explicat motivul? Astfel de cereri se depun cand sunt situatii exceptionale. Unde e situatia exceptionala? E mult prea pe fata. Nu se mai ascund. Totul e pe fata”, a spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *