Drgnea și toți cei care îl ajută zi de zi să distrugă România

Sceneta prosată a bolnavului Dragnea a mai cunoscut luni un episod: apariția în public a lui Dragnea, schiopătând, mergând sprijinit de sclavul credincios, Codrin Ștefănescu, și îmbărbătat de restul slugilor din partid.

Imaginile difuzate de PROTV îl arată pe Dragnea în două ipostaze diametral opuse în doar câteva minute: sănătos și sigur pe el când credea că nu e văzut și dărâmat de durere și măcinat de boală când au apărut ziariștii.

Un teatru ieftin menit să acopere adevărata miză acestor zile: Ordonața pregătită de Toader pentru măcelărirea Codului penal și atacul la CCR prin care se vor anula toate deciziile Înaltei Curți în cauzele de corupție.

Probema reală este însă că Dragnea e doar un actor, e drept cu rol principal, dar doar un actor în tot acest scenariu. Toți îl acuzăm pe șeful PSD pentru că îl credem capul răutăților și pentru că el este cel mai vizibil, cel care conduce atacul, dar lângă el și în spetele lui sunt atât de mulți. Uitați-vă bine la filmarea PROTV, acolo sunt doar o parte dintre complicii lui Dragnea.

Toți cei din PSD care îl susțin, care profită de ceea ce face, care fură și vor să nu ajungă la pușcărie. Toți cei din ALDE care au venit alături de Tăriceanu doar pentru a susține PSD și a beneficia și ei de jefuirea sistematică a acestei țări. Zeci de judecători, procurori, juriști care îi ajută, îi susțin, le validează și promovează ideile. Instituțiile statului în frunte cu CCR care a devenit arma de forță a PSD-ALDE în războiul lor de distrugere a României, dar și cei care primesc salarii inutil pentru că, deși legea le cere, nu fac nimic pentru a opri acest tăvălug care pârjolește țara. Restul calsei politice care, din motive electorale, joacă în piesa pusă la cale de Dragnea rolul opoziției dar profită de tot ceea ce face PSD-ALDE.

Distrugerea Românie este o operă colectivă, din păcate, iar la finaul filmului e foarte posibil să nu mai scrie „The End” ci… „конец”.

https://stirileprotv.ro/stiri/politic/video-cu-dragnea-inainte-si-dupa-ce-a-dat-cu-ochii-de-jurnalisti-afectat-de-hernie.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *