După 30 de ani de protecție, Vela declară război clanurilor de interlopi: Am intrat cu forţa în aceste structuri

Marcel Vela a declarat că luna aceasta va prezenta o propunere de restructurare a ministerului care va avea drept consecinţă destabilizarea reţelelor de interlopi, subliniind că violenţele din ultima perioadă din ţară este un rezultat al faptului că „MAI a intrat cu forţa în aceste structuri”.

„Ce se întâmplă în ţară este consecinţa unei cercetări şi a muncii depuse de MAI. Din 4 noiembrie au ieşit la lumina diferite dosare, chiar de corupţie la nivelul poliţiei. (…) Chiar se lucrează în MAI. Ce vedem acum că se întâmplă în ţară este şi datorat faptului că MAI a intrat cu forţa în aceste structuri care, până acum, trăiau foarte liniştite că poliţia are şi alte preocupări”, a declarat, citat de Mediafax, ministrul de Interne la Antena3.

Marcel Vela precizează că reorganizarea Ministerului de Interne are drept consecinţe destructurarea reţelelor de interlopi.

„Luna aceasta voi veni cu o propunere oficială de restructurare şi eficientizare a întregului minister, e vorba nu doar de poliţie, ci şi de jandarmerie, poliţie de fronteră. (…) Un minister pe care vreau să îl facă de elită şi în ochii cetăţenilor să crească de la 30% cât e acum eurobarometrul acum mai mult decât era când am fost învestit ca ministru”, a spus ministrul.

În ultimele zile, în Bucureşti a avut loc o răfuială între clanuri rivale, unii dintre aceştia ajungând la spital.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *