După ajutorul dat de Ghica şi Savonea, Dragnea, la un pas să SCAPE de dosarul TelDrum! Tot un judecător a decis…

O nouă reuşită în instanţă pentru Liviu Dragnea! DNA îşi poate lua adio de la dosarul TelDrum. Tribunalul Teleorman a respins cerera DNA de redeschidere a unei anchete mai vechi privind Teldrum.
Ancheta a fost clasată tot de DNA şi visa asocierea dintre Tel Drum şi Euroconstruct Trading. Cu această ocazie, Dragnea are toate şansele să scape şi de dosarul TelDrum de la DNA central în care a fost pus sub învinuire anul trecut întrucât majoritatea proebelor aveau legătură cu dosarul respins acum.

Liviu Dragnea a ajuns practic să-şi aleagă completul de 5 judecători de la instanţa supremă, după ajutorul de nădejde dat de judecătoarea Alina Ghica de la Curtea de Aepel Bucureşti care i-a admis liderului PSD cererea de suspendare a completelor de 5 judecători de la instanţa supremă şi astfel s+a tras diin nou la sorţi completul, iar ulterieeor Secţia de judecători ai CSM, controlală de noua şefă a CSM, Lia Savonea, apropiată de PSD a decis că noile completuri trase la sorţi vor judeca şi la anul chiar şi cauyele în care nu au administrat probe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *